5 randiga tapeter för ditt hem

Älskade ränder! Från poetiskt lugn till stiliga klassiker, i vår tapetkollektion Northern Stripes hittar du randiga tapeter i en mängd olika stilar.

Oavsett om du inreder en avslappnad miljö för att umgås med vänner och familj eller en lugn oas för inre harmoni skapar Northern Stripes känslan av ett ombonat hem att trivas i. Här har vi listat fem vackra ränder som du kan omfamna ditt hem med. 

Harvest Stripe

Den gröna, randiga tapeten Harvest Stripe har smala ränder tryckta på en botten med fin linnestruktur. Harvest Stripes ränder finns i sex olika varianter, alla i naturens harmoniska färgskala. Här ser du tapeten i dova nyanser av grönt som för tankarna till skogens lugn.

Kombinera gärna Harvest Stripe med tapeten Shadow Blue från vår Linen-kollektion.

Shirt Stripe

Shirt Stripe är en grå, randig tapet i neutrala linnetoner, tryckt på vår populära Linen-botten. Den fina linnestrukturen ger tapeten en skön, textil känsla och mönstret en extra dimension – tapeten känns mjuk och hemtrevlig, vilkert gör att Shirt Stripe passar utmärkt till köket men även till sovrummet.

Kombinera gärna Shirt Stripe med tapeten Dove Grey från vår Linen-kollektion.

Botanical Stripe

Botanical Stripe är en ljus, randig tapet med ett diskret mönster av långa bladrankor. Tapeten finns i fyra neutrala färgställningar och här ser du den ljusaste av dem, med ljusgrå bladränder mot en ljus, melerad botten.

Tapeten är tryckt på ytan Shades of Chalk som ger intryck av en vägg målad med kalkfärg. Detta ger Botanical Stripe en patinerad charm och rummet en hemtrevlig känsla.

Kombinera gärna med tapeten Shades-Alabaster från vår Shades of Chalk-kollektion.

Noble Stripe

Den blå, randiga tapeten Noble Stripe har en rytmisk så kallad bolsterrand i mörkblått och grått. En klassiskt randig tapet i en färgskala som passar moderna hem.

Tapeten Noble Stripe ur kollektionen Northern StripesTapeten Noble Stripe ur kollektionen Northern Stripes

Habotai Stripe

Fondtapeten Habotai Stripe har ett asieninspirerat mönster som handmålats med bläck på sidentyg. Tapeten trycks digitalt och går att måttanpassa efter din vägg. 

Ett rogivande blickfång och en fantastisk fondtapet för till exempel sovrum och barnrum.

Tapeten Habotai Stripe från kollektionen Northern StripesTapeten Habotai Stripe från kollektionen Northern Stripes

Vill de se fler randiga tapeter? Utforska hela kollektionen Northern Stripes