5 vackra mönster till ditt hem

Thistle

Thistle i dämpade toner av grönt, beige, vitt och brunrosa har blivit en stor favorit. Det storblommiga mönstret är handmålat och tack vare trycktekniken återges originalets akvarellfärger på ett levande sätt, med vacker lyster. Thistle passar fint i de flesta rum men har blivit en stor favorit i barnrum. Ett rum som ofta är det första rum man väljer att tapetsera i hemmet. Nedan hittar du Thistle i blå och ljustgrå färgställning.

  

Spring Garden

Tapeten Spring Garden med sina gullvivor, tulpaner och liljekonvaljer kommer också från vår blommiga kollektion In Bloom. Inspirationen till mönstret är hämtad från designerns egen trädgård. Spring Garden finns i tre olika färgsättningar som alla passar fint i till exempel sovrum och hall. 

New Dawn Rose

Tapeten New Dawn Rose har ett fantastiskt storblommigt mönster mot mörk bakgrund och är helt rätt för den hängivna blomsterälskaren. En fantastisk tapet som verkligen äger rummet med all sin blomsterprakt. En tapet för ett murrigt och dramatiskt sovrum!

Waldemar

En annat älskat mönster hittar vi i tapeten Waldemar. Waldemar är en tät, dov gobelängtapet, karaktäristisk för sekelskiftet och början av 1900-talet. Allt i mönsterbilden sitter tätt, tätt för att uppnå en textil känsla. Waldemar finns i tre färgställningar, den dovt gröna som för tankarna till skogen har blivit en stor favorit i både vardagsrum som i barnrum.

 

Siri

Den storblommiga tapeten Siri trycktes ursprungligen på Göteborgs tapetfabrik på 1890-talet. Här ser du Siri med en dovt turkos botten och mönster i beige och bruna nyanser. Tapeten finns också i två andra, mjuka färgställningar. En annan favorit är Siri i dova nyanser av grönt och rosa. Tapeten gör sig väldigt vacker i sovrum, hall och kök.