Varumärket

Vi är Boråstapeter

 

I över ett sekel har vi funnits i de svenska hemmen. Du har med all säkerhet sett flera av våra tapetmönster genom tiderna. Kanske i ditt vardagsrum när du var liten, hemma hos släktingar och vänner, i din första lägenhet eller rent av i den nyköpta villan. Oavsett så har de flesta svenskar på ett eller annat sätt en relation till Boråstapeter.

Mycket av styrkan i våra tapetmönster är att de är varaktiga. De känns tidlösa och stilsäkra helt enkelt. Och det är vi stolta över.

Våra största inspirationskällor är och har alltid varit den svenska naturen, klimatet och det nordiska ljuset. Det kan man tydligt se när man blickar tillbaka i vårt enorma tapetarkiv som är unikt i sitt slag. Och även om vi ständigt experimenterar med nya tekniker, material och uttryck, så vilar en viktig del av Boråstapeters själ i den klassiska stilhistorien. Tillsammans med det gedigna hantverket har detta gett våra tapeter sin alldeles speciella prägel – och ett rykte som nått långt utanför Sveriges gränser.

Kärnvärden

Genuin

Vi vet varifrån vi kommer, vad vi är bra på och vi är stolta över det. Detta ger oss självförtroende att skapa vår egen framtid.

Klassisk

Vår design är djupt rotad i det klassiskt svenska uttrycket med tidlösa kvaliteter som kommer från ett konstant fokus på det samtida och moderna.

Inspirerande

Vårt mål och vår strävan är att vara en källa till inspiration och kreativitet som bidrar till att göra varje hem mer personligt och vackert för var dag som går.

Behaglig

Genom att alltid behålla en professionell och ödmjuk attityd i vårt arbete skapar vi ett trevligt och avslappnat kundfokus med ömsesidigt förtroende och förståelse.