In Bloom

En hyllning till blommornas skönhet

Våra blommönster har alltid varit några av våra mest populära. Med In Bloom hyllar vi blommorna i all sin prakt och mångfald. I kollektionen hittar du allt från klassiska rosor och trendiga pioner till vilda buketter.

Kollektionen består av 13 mönster i olika färgställningar. Allt från handmålade mönster i Boråstapeters designstudio till arkivmönster som återskapas tack vare trycktekniken.

- Med tapetkollektionen In Bloom kan du välja mellan fantastiska och storslagna mönster eller diskreta och romantiska motiv och fylla ditt hem med färg och skönhet från naturen året runt, säger Jenny Hahne Gadd, designer på Boråstapeter.

Se hela kollektionen här

Hitta din stil

För att göra det lättare att hitta rätt tapet och de blommönster som passar just ditt hem har vi delat in kollektionen i fyra stilar:

 

 • Swedish Classic
 • Romantic Boho
 • Bohemian Blues
 • Lush Life
 •  

  Ta reda på vilken stil du är och vilken tapet som matchar din inredning bäst

  5 blommiga drömtapeter

  Bjud in naturen i ditt hem och låt dina väggar få blomma ut. Blommor är ett mönsteruttryck som ligger helt rätt i tiden. Likaså är det ett av vårt mest klassiska uttryck. Nu har vi slagit på stort med en hel flora av allt från vilda buketter till klassiska rosor och trendiga pioner. 36 olika tapeter med en sak gemensamt: blomsterprakten.

  Vi har listat fem av våra drömtapeter från kollektionen

  Topp 12
  blommiga mönster från kollektionen

  Vill du se fler färgställningar av mönsterna ovan? Klicka här

  Svårt att välja? Ta hjälp av Krickelin och hennes 5 bästa tips här