5 drömtapeter för ditt hem

Carnation Garden

Carnation Garden med sina mjuka färger och häpnadsväckande rosor, tulpaner och nejlikor är fylld av glädje och hyllar naturens komplexitet med sitt överdådiga, romantiska uttryckssätt. Mönstret till Carnation Garden hittades av vår designer i vårt tapetarkiv och är ursprungligen ett vackert handmålat original från en mönsterstudio i Göteborg. I denna tapet har vi återgett de underbara färgskiftningarna och plockat fram allt det där man vill ha i en blommig tapet.

Beställ ett tapetprov av Carnation Garden

Spring Garden

Vill du fylla ditt hem med ljuvliga vårblommor så är Spring Garden rätt tapet för dig. Inspirationen till det här klassiska mönstret kommer från designerns egen trädgård. I blomsterprakten samsas tulpaner, liljekonvaljer, pärlhyacinter och gullvivor i en perfekt balans. Inte för mycket, och inte för lite. Vårens blomsteräng när den är som vackrast!

Beställ ett tapetprov av Spring Garden

Thistle

Dekorativt blomsterornament som överträffar det mesta. Thistle är handmålad med inspiration från designerns cykeltur till jobbet på morgonen. Tack vare trycktekniken kan mönstret frigöra akvarellernas vackra färgskiftningar. Thistle finns i tre färgställningar.

Beställ ett tapetprov av Thistle 

Chestnut Blossom

Chestnut Blossom med sitt stiliserade och överdådiga bladverk, stora mönster och sina vackra blommor är en klassisk design från vårt arkiv, men här i ny tappning. Chestnut Blossom finns i två färgställningar.

Beställ ett tapetprov av Chestnut Blossom

New Dawn Rose

När dagen gryr och det sakta ljusnar över blomsterträdgården vecklar rosor och pioner sakta ut sig i all sin prakt. Tapeten New Dawn Rose har ett fantastiskt mönster mot mörk bakgrund och är helt rätt för den hängivna blomsterälskaren.

Beställ ett tapetprov av New Dawn Rose

Se hela kollektionen In Bloom här