Ett vackrare hem

Krickelin och Johanna Bradford gör om familjen Falks hem i serien Ett vackrare hem.

I filmserien Ett vackrare hem får vi träffa två av Sveriges främsta inredningsproffs som visar hur du hittar rätt stil hemma. Johanna Bradford är entreprenör och inredningsstylist och har bloggen johannabradford.se. Kristin Lagerqvist är fotograf och driver livsstils- och inredningsbloggen Krickelin. I den här programserien gör de om tre olika rum hemma hos familjen Falk utanför Göteborg.

 

Familjen Falk består av mamma Petra, pappa Mattias och barnen Thea och Wilton, 10 och 5 år. De bor i Torslanda utanför Göteborg i ett nybyggt tvåvåningshus med mycket plats för både sång och dans, familjens alla idrottsprylar och en stor förkärlek till olika inredningsstilar.

Familjen Falks hus är öppet, ljust och luftigt men det saknar en personlig, varm och ombonad känsla. Deras önskan är att det ska kännas hemtrevligt och familjärt att komma hem till dem. Vid inflyttningen målades allt i det nya huset vitt, vitt, vitt. Det var enklast så. Nu är de redo att krydda det vita med färg och personlighet. I tre fristående filmer får familjen hjälp med hur de ska tänka för att skapa en genomgående skön känsla i huset.

familjen
 

Kristin Lagerqvist

Aktuell med: Kristin är fotograf och driver livsstils- och inredningsbloggen Krickelin. I bloggen delar Kristin med sig av livet på Västkusten, sitt hem, resor och annat som inspirerar henne för stunden. Kristin driver också webbshoppen forgoodluck.se.
Hon har en förkärlek för vackra tapeter, Indien, Västkusten och trädgård. Kristin bor med man och barn i ett hus i Varberg.

Läs Kristins blogg här!

 

Johanna Bradford

Aktuell med: Johanna är inredningsstylist och entreprenör som driver bloggen johannabradford.se. I bloggen skriver Johanna om det som inspirerar henne oavsett om det är inredning, resor, trädgård eller mode. Hon driver också workshops under namnet Frukostfolket. 

Johanna och hennes man bor i Göteborg och väntar sitt första barn. Hon har en förkärlek för tapeter, frukostar och vintage.

Läs Johannas blogg här!