Vinn tapeter med hjälp av ditt barns fantasi!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

Vi kan inte få nog av barns härliga fantasi som oftast är helt gränslös. I samband med vår nya barntapetkollektion Scandinavian Designers Mini bjuder vi därför in till en tävling där vi vill ta del av barns kreativitet och fantasi. Vinn tapet till ett helt barnrum, värde ca 5000 kr. 

Gör så här:

1. Lägg upp en bild på något fantasifullt som ditt barn skapat eller gillar väldigt mycket. Det kan vara en teckning, pyssel, leksaker, mjukisdjur etc.

2. Kommentera vad bilden föreställer och ange #minitavling #boråstapeter och @borastapeter

3. OBS! Tänk på att du måste ha en öppen profil för att vi ska hitta ditt bidrag. Det går även ha fler konton på Instagram om du vill ha en låst och en öppen profil.

 

Tävlingsvillkor

När du publicerar din bild med #minitavling på Instagram godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du är minst 18 år och att du själv har tagit bilden och inte begår intrång i annans rättigheter. Boråstapeter förbehåller sig rätten att ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. Boråstapeter förbehåller sig rätten att använda bilder som taggats med #minitavling för att marknadsföra tävlingen i sina egna kanaler. Såsom på hemsida och i sociala medier.

Tävlingen pågår mellan 12 september till 30 november 2017 med en vinnare som kommer publiceras på Boråstapters hemsida och sociala medier. Vinnarna utses utifrån bild samt motivering. Vinnarna utses av en jury med representanter från Boråstapeter. Juryns beslut går ej att överklaga. Vinnarna meddelas på Boråstapters Instagram den 1 december. Vinsten består av tapeter i ett valfritt mönster från kollektionen Scandinavian Designers Mini till ett helt barnrum. Värde ca 5000 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna tilldelas sitt pris genom att maila kontaktuppgifter och önskemål om tapet till tavling@wallvision.se. Tävlingen anordnas och ansvaras av Boråstapter.