Ett randigt sovrum

Karins sovrum med tapeten Shirt Stripe

Dags att tapetsera om sovrummet? Hämta inspiration från detta härliga sovrum hemma hos Karin Boo Wiklander.

Karin har tapetserat sitt sovrum med den grå tapeten Shirt Stripe från vår Northern Stripes kollektion. Kollektionen är en helt randig kollektion med inspiration från våra nordiska miljöer och material.

Ombonad känsla med tapet

– Shirt Stripe var ett enkelt val för mig när jag ville få en mer ombonad känsla i vårt sovrum. Att gå från helt vita målade väggar till tapet skapade en helt annan, varmare och mer exklusiv känsla i rummet. Shirt Stripe är för mig både ombonad och avskalad med ränderna och linnetexturen i botten, en kombination som tilltalar mig och passar väldigt bra med min övriga stil, säger Karin Boo Wiklander @karinboowiklander


Shirt Stripe i fyra färgställningar

Tapeten Shirt Stripe finns i fyra olika färgställningar, alla inspirerade av linnets naturliga nyanser. Tapeten ger ditt rum ett mjukt, ombonat intryck. Alla med sin textila yta och nyritade rand. Se alla färgställningar här

Tapeter med linnestruktur

Vill du också få till den där härliga textila känslan i ditt sovrum? Då ska välja en tapet med vår älskade linen-botten. Tapeterna har då en textil yta som du både ser och känner på tapeten.

I vår randiga kollektion hittar du Harvest Stripe och Linen Stripe samt Shirt Stripe ovan. Alla med samma struktur och de finns tillgängliga i ett flertal färgställningar.

Beställ tapetprover från vår randiga kollektion här

Vill du hellre ha ett enfärgat rum eller kanske kombinera din randiga tapet med en enfärgad, kan du alltid kolla in vår nya uppdatera Linen-kollektion. Där hittar du 36 nyanser som alla har var sin egen personlighet och harmonierar fint med varandra. 

Beställ tapetrover från vår Linen-kollektion här