Deep Sea Dive
2017-11-14

I februari lanserar vi Pigment som är en enfärgad tapetkollektion med nya uppdaterade kulörer. I samband med detta har vi tagit fram ett nytt koncept där vi lyfter 5 trendkulörer som gäller för 2018 och trendserien heter Deep Sea Dive.

Redan nu kan du se vilka trendkulörer som gäller för 2018 och vi kommer se mer färg i hemmen. Serien har tagits fram med inspiration av skönheten i oceanernas djup. Färgerna går från djupt mörkblå toner till milt rosa, vibrerande gröna och lekfullt gula nyanser.

Naturliga eleganta kulörer som lyfter ditt hem och till skillnad från målarfärg så kan du vara säker på att tapeten ger rätt färgåtergivning som gör det enklare att planera interiörer och skapa samspel mellan andra material och inredning i rummet.

 

Här är de 5 trendkulörerna:

 

Algae 

Tänk dig ett korallrev som sprudlar av liv och lyser upp det turkosblå vattnet med sin färgprakt. Denna ljusa, mildare nyans harmonierar med gult och grönt och skapar perfekt balans mellan värme och livfullhet. 

Pink Coral 

På havets botten dras blicken till ett fascinerande, rosa korallrev. Persiko- och hallontoner ger tapeten visuell energi samtidigt som mättade rosa nyanser gör detta till en perfekt tapet när du vill skapa balans mellan andra färger och material i rummet. 

Minty Sea 

När vatten och solljus möts händer det spännande saker. De klassiska blå och gröna tonerna flödar fram och tillbaka som tidvattnet och bildar en mättad mintgrön nyans. En fantastisk färg att använda tillsammans med kontrastrika, mörkare träslag som teak och ek.

Deep Green 

Nyanserna och skiftningarna i färg och ljus är det som gör havet så fascinerande. Den djärva, djupt gröna nyansen hyllar dessa färger och skiftningar. Med sin sammetslena yta ger Deep Green ett fascinerande visuellt djup – vågar du tapetsera rummets alla väggar?

Deep Sea

Ljusa, milda blå toner är en tidlös klassiker – och med Deep Sea får denna klassiker en ny twist. Djupare, mörkare och med en nästan kärv känsla är detta en färg som gör intryck och balanserar mellan blått och svart, precis som havet självt när det reflekterar små, små ljusskiftningar.

Läs mer

Senaste