Tävla om valfri tapet från Scandinavian Designers II
2016-06-15

Tävla om tapet från kollektionen Scandinavian Designers II med mönster av de kända designikonerna Stig Lindberg, Arne Jacobsen, Viola Gråsten samt Gocken och Lisbet Jobs.

Det är en Instagram-tävling där du kan vinna 10 rullar valfri tapet ur kollektionen för ett värde av ca 7000 kr. Varje månad från och med den 30 juni drar vi en ny vinnare fram till december 2016.

1. Lägg upp en bild på ett mönster eller en produkt designad av en av de fem skandinaviska formgivarna Stig Lindberg, Arne Jacobsen, Viola Gråsten, Lisbet eller Gocken Jobs på Instagram. Det kan till exempel vara mönster från en gardin, en kudde, en kopp eller en möbel. Du kan också  posta/reposta en bild från kollektionen Scandinavian Designers II. Vi har lagt upp flera bilder här på vårt Instagram-konto och det finns ytterligare bilder på vår hemsida.

2. Motivera varför du vill vinna och vilket rum du vill tapetsera. Ange #scandinaviandesigners2 och @borastapeter . Bäst motivering vinner! Tänk på att du måste ha en öppen profil för att delta. Vi meddelar vinnarna första vardagen nästkommande månad på Instagram och på www.borastapeter.se/scandinaviandesigners2.

Lycka till!

Läs mer

Senaste