Billie - Alla har rätt till ett vackrare hem
2018-08-29 07:00

Boråstapeter lanserar Billie. En prisvärd tapetkollektion med Easy Up-kvalité. Stilen är modern med mönster som ligger rätt i tiden och är lätta att ta till sig. Boråstapeter vill ge alla möjligheten att skapa ett vackrare hem.

Billie är en tapetkollektion i modern stil. Kollektionen består av 30 tapeter i såväl ljusa neutrala toner som grå och grafiska kulörer men också dämpade mellanmörka pasteller, djupare grå, bruna och stålblå kulörer samt klarare nyanser som aprikosrosa och gult. Det finns något för alla smaker, både den som vill ha mycket färg i hemmet och den som söker något mer vilsamt.

Mönstren är enkla att ta till sig och det finns en stor variation i uttryck. Allt från den klassiska medaljongen och randen till den enfärgade ytan och geometriska mönster men även botaniken finns med, både som slinga och som en mer grafisk blomma. Billie är en kollektion som har något för hemmets alla rum.

- En del tror att tapeter måste bli dyrt men med tapeter ur Billie-kollektionen kan man skapa en stor förändring hemma för en liten kostnad. Och utan att tumma på Boråstapeters fina kvalité, säger Claudia Nilsson, marknad - och e-handelschef, på Boråstapeter.


Billie lanseras i slutet av augusti och består av sex mönster i olika färgställningar. Rekommenderat pris från 39 kr/kvm.

Bilder och pressmaterial
Högupplösta bilder och pressmaterial finns att ladda ner från bildbanken som du hittar via borastapeter.se Du kan också kontakta Karin Boo Wiklander, PR & Inhousechef WallVision, telefon: +46 70 458 64 47, e-post karin.boo.wiklander@wallvision.se för ytterligare information eller prover av tapeter till fotografering.

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Boråstapeter

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument