Boråstapeter har donerat en miljon kronor till UNICEFs viktiga arbete för barns rättigheter
2018-12-18 07:00

I september 2017 lanserade Boråstapeter barnkollektionen Scandinavian Designers Mini där 15 kronor av varje såld rulle ges till UNICEFs viktiga arbete för utsatta barn i världen. Totalt har Boråstapeter donerat en miljon kronor. Ett bidrag som kan hjälpa många barn att få bättre förutsättningar till en så bra start i livet som möjligt.

Fattigdom, dålig hälsa och brist på omvårdnad under de första levnadsåren drabbar miljontals barn runt om i världen och hindrar deras utveckling. Barnkonventionen styr UNICEFs arbete och gör att fler barn i världen kan få bästa möjliga förutsättningar i livet.

Sedan september 2017 säljs den nya barnkollektionen Scandinavian Designers Mini, där 15 kronor av varje såld tapetrulle går till UNICEF. Totalt har Boråstapeter donerat en miljon kronor.

- Vi är oerhört glada över att vi kan vara med och bidra till en bättre värld för utsatta barn. Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något. Samarbetet med UNICEF är en oerhört viktig del i vårt sociala ansvarstagande, säger Olle Svensk, vd Boråstapeter, WA WallVision AB.


Bilder och pressmaterial

Högupplösta bilder och pressmaterial finns att ladda ner från bildbanken som du hittar via borastapeter.se användarnamn: welovewallpaper lösenord: welovewallpaper


För ytterligare information:
Kontakta Charlotta Levin, Business Unit Manager Sweden.
Telefon: +46 33 720 76 01, e-post charlotta.levin@wallvision.se

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Boråstapeter

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument