Boråstapeter vinner Plaza Interiörs designpris för “Årets tapetkollektion 2018”
2018-08-27 07:00

Tapetkollektionen In Bloom från Boråstapeter hyllar blommorna i all sin prakt och mångfald. Kollektionen erbjuder allt från klassiska rosor och trendiga pioner till vilda buketter och nu prisas den med Plaza Interiörs designpris 2018 för årets tapetkollektion.

Blommönster har alltid varit några av våra mest populära mönster och kanske är det inte så konstigt med tanke på att blommor är det fysiska beviset på att skönheten alltid återvänder efter en lång och kall vinter.

Motiveringen till priset “Årets tapetkollektion 2018” lyder: “En fullkomlig kärleksförklaring till det blommande. I kollektionen In Bloom finns blomstrande mönster för alla smaker: från storslaget till enkelt, både beträffande färgsättning och mönstertyp. Vi vill bara dyka ner i de klassiska rabatterna och de vilda ängarna”

- Jag är otroligt glad och stolt över att vi får motta detta fina pris för en kollektion som ligger mig extra varmt om hjärtat. I In Bloom får man nämligen både kliva in i min egen trädgård i några av de mönstren jag målat själv men också följa med på en djupdykning i vårt fantastiska arkiv där många av kollektionens prunkande mönster är plockade. In Bloom var en fantastisk kollektion att arbeta med. Under ett halvårs tid var designstudions väggar fyllda av olika vackra blommor från golv till tak. Jag tror alla här fick sig en boost i höstmörkret när det kom in i studion. En känsla som vi hoppas nu ska hitta sig in i många hem, säger Jenny Hahne Gadd, designer Boråstapeter.

Kollektionen består av 13 mönster i olika färgställningar och lanserades i april 2018.

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Boråstapeter

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument