Boråstapeter lanserar Pigment - Enfärgade tapeter med sidenmatt yta i nutida kulörer
2018-02-13 07:00

Pigment är en kollektion med enfärgade tapeter som kännetecknas av noggrant utvalda kulörer i nutida toner. Kollektionen fungerar som en perfekt bas i hemmet och ger en harmonisk känsla som balanserar mellan traditionell minimalism och kommande designtrender.

Pigment är inspirerad av den nordiska naturen, i synnerhet ljuset, som kan vara både svalt och attraktivt samtidigt. Varje nyans tar tillvara de subtila färgskiftningarna som uppstår under dagen och året.

När det gäller kulör har kollektionen en bred och neutral palett, från mjuka gråtoner till kalla blå nyanser och vidare till varma, jordiga beige och bruna toner så att hitta rätt basfärg för din individuella designstil är enkelt. Pigment fungerar i hemmets alla rum och kan med fördel tapetseras på rummets alla väggar.

- Att skapa en stämning med Pigment är enkelt tack vare den moderna färgpaletten och dess förmåga att interagera lekfullt med ljus. Vill du ha en sval och avkopplande miljö eller en varm och lekfull känsla? Sovrum i norrläge eller vardagsrum i söderläge? Oavsett det rum eller den atmosfär du letar efter ger Pigment den perfekta grunden för att skapa dina inre drömmar, säger Noomi Spange, designer på Boråstapeter.

Pigment innehåller också en trendserie med fem utvalda trendkulörer för 2018. Pigment lanseras i februari 2018 och består av 40 enfärgade tapeter. Rekommenderat pris 329 kr/rulle.

Bilder och pressmaterial

Högupplösta bilder och pressmaterial finns att ladda ner från bildbanken som du hittar via borastapeter.se du kan också kontakta Filippa Strandberg på Spalt PR, telefon: +46 8 509 087 63, epost: filippa.strandberg@spaltpr.com För ytterligare information eller prover av tapeter till fotografering, kontakta Karin Boo Wiklander, telefon: +46 70 458 64 47, e-post karin.boo.wiklander@wallvision.se 

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Boråstapeter

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument