Livsstilsbloggaren Krickelin visar hur enkelt det är att tapetsera med Boråstapeter
2017-04-20 09:17

Den välkända bloggaren och fotografen, Kristin Lagerqvist som driver livsstilsbloggen Krickelin öppnar upp sitt hem i samarbete med Boråstapeter för att visa hur lätt det är att tapetsera.

Många människor drar sig för att tapetsera sina väggar hemma i tron att det är för svårt. Detta vill Boråstapeter råda bot på tillsammans med en av Sveriges främsta livsstils- och inredningsbloggare; Kristin Lagerqvist. I den inspirerande instruktionsfilmen öppnar Kristin dörrarna till sitt eget hem där hon snabbt och enkelt tapetserar om väggarna i sovrummet. Samtidigt bjuder hon på egna tips och knep som gör det ännu lättare att tapetsera.

- Jag har alltid tyckt om tapetserade väggar, berättar Kristin. De gör rummet ombonat och hemtrevligt. Jag lämnade länge tapetserandet i händerna på andra för att jag inte trodde jag skulle kunna fixa det, erkänner hon. Nu vill jag visa hur lätt det är att förändra ett rum på egen hand med tapeter.

I filmen sätter Kristin upp tapeten Alicia i sitt sovrum. Mönstret kommer från Boråstapeters senaste kollektion Beautiful Traditions, vilket hon beskriver som extra roligt eftersom den är full av helt nyritade tapeter med klassiskt vackra uttryck som påminner om hennes barndomshem.

Filmen ”Tapetsera med Krickelin - 8 enkla steg” släpps på borastapeter.se och på Hemnet den 20 april 2017.

Bilder och pressmaterial

Högupplösta bilder och pressmaterial finns att ladda ner från bildbanken som du hittar via borastapeter.se Användarnamn: ecobtpress och lösenord: ecobtpress.  Du kan också kontakta Filippa Strandberg på Spalt PR, telefon: +46 8 509 087 63, epost: filippa.strandberg@spaltpr.com

För mer information om Boråstapeter och samarbetet med Kristin Lagerqvist, vänligen kontakta Claudia Nilsson, telefon: +46 70 787 6800, e-post: claudia.nilsson@wallvision.se

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Boråstapeter

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument