Ny kollektion från Boråstapeter hyllar skönheten i det enkla
2017-10-04 07:00

Det anrika företaget Boråstapeter presenterar sin senaste kollektion Sense of Silence som består av nio nya mönster. Kollektionen hyllar en stilren enkelhet med tydlig hantverkskaraktär och har ett mjukt, drömlikt uttryck.

Mönstren i Sense of Silence rymmer allt från marmorerade stenytor till skimrande linnestrukturer, frodiga bladmönster, blommiga akvarellmotiv och mjuka geometriska former. Alla tapeter har ett visuellt uttryck som kännetecknas av lugn och harmoni i kombination med en sinnlig värme. Designer Ulrica Hurtig berättar:

“Sense of Silence har skapats för alla som längtar efter en äkta och genuin livsstil. Alla som lever i nuet och värdesätter det de har. Vi har inspirerats av en längtan efter ett modernt men samtidigt drömskt uttryck, och kollektionen utgör en perfekt bakgrund till en inredning som bygger på noga utvalda material som berör oss.”

Samtidigt som kollektionen har en svalt nordisk känsla är den varmt välkomnande och kan användas som grund för spännande inredningsidéer i de flesta rum.

“Precis som namnet antyder, spelar Sense of Silence på våra känslor. Kollektionens bredd och djup ger fantasin fria vingar. Vill du skapa en romantisk stil eller stillsamt drömma dig bort? Alla har olika svar på den frågan, men Sense of Silence ger rummet en förtrollande känsla som dröjer sig kvar i hjärtat.”

Sense of Silence finns för beställning från början av oktober 2017 och kostar från 399 SEK per rulle. 

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Boråstapeter

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument