Tapetsera med kalkkänsla - ny kollektion från Boråstapeter
2017-05-08 07:00

Shades of Chalk är ett harmoniskt och mjukt ytmönster med en känsla av kalkfärg som målats med mjuka, breda penseldrag. Kalkytan är handmålad av Boråstapeters designstudio för att få den genuina och äkta känslan. Instinktivt vill man stryka med handen över den matta livfulla ytan. Det här är kollektionen för dig som vill satsa på enfärgat men samtidigt få ett djup och lugn i rummet.

Mönstren passar extra bra i hela rum, då de ger en ombonad, harmonisk känsla och skapar en naturligt patinerad yta. Allt fler vill ta in färg och värme i sina hem och söker enkelhet och harmoni. För de som inte är vana vid att välja tapet på väggarna blir steget kort med denna vackra kalkyta.

- Just den här fina ytan ingår i kollektionen Soft Feelings där den finns i sju nyanser berättar Noomi Spange, designer på Boråstapeter. Vi såg ett stort behov av det här uttrycket i vårt sortiment och har därför tagit fram ytterligare 13 vackra färgställningar.

Kollektionens inspiration återfinns i stenarternas naturliga färgspel och vi har arbetat med en generös färgskala av vackra grå-, beige- och jordtoner, svala och lugnande blåtoner, en mild grönskala och en varm dämpad rosa.

Shades of Chalk finns att köpa från den 8 maj och består av 20 artiklar. Cirkapris 349 kronor per rulle

Bilder och pressmaterial
Högupplösta bilder och pressmaterial finns att ladda ner från bildbanken som du hittar via borastapeter.se Användarnamn: ecobtpress och lösenord: ecobtpress.

Du kan också kontakta Filippa Strandberg på Spalt PR, telefon: +46 8 509 087 63, epost: filippa.strandberg@spaltpr.com

För ytterligare information eller prover av tapeter till fotografering, kontakta Claudia Nilsson, telefon: +46 70 787 6800, e-post claudia.nilsson@wallvision.se

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Boråstapeter

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument